Wij oefenen in kleine groepjes bij een mooie studio met prachtig zicht. Deze lessen zie ik als vaste onderdelen van levensprogramma voor stressbeheer, bewustwoording, persoonlijke ontwikkelling en belichaming van de leiderschapskwaliteiten. 

Je hoeft geen yogabeoefenaar te zijn voor de lessen. Restorative lessen staan voor diepe onspanning en herstel, deze zijn bestemd voor iedereen die rust kan gebruiken.

In Critical Alignment lessen stroom je in op jouw eigen niveau. Ook deze lessen beginnen altijd met onspanning. Er komen de ademhalingstechnieken aan pas, vervolgens krachtopbouw en daarna de beweging, yoga asana's. Ik pas verschillende thema's in de lessen toe, zoals bovenrug, onderrug, verbindingsketens, doorgifte van beweging, stressbeheersing, mindfulness etc. 

Op woesdag om 08.45 en op donderdag om 10.00 gaan de lessen altijd door. De lessen op andere tijden gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen. Kijk op de roosterpagina hiervoor. Ook kun je met het groepje mensen afspreken dat dit op een aparte tijdstip de lessen kan nemen. Ik geeft ook prive-lessen, workshops en coaching.


MELD JE AAN VOOR de zomercursus: juni, juli, augustus

start op 15 juni 2017, elke donderdag 

van 12.00 tot 13.30

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Viola Pris